donderdag 16 oktober 2014

De sponsoren van de Bietentocht 2014

Onze sponsoren zijn mensen en bedrijven die traditonele zeilschepen en de beurtvaart, een warm hart toedragen. Door onze sponsoren kunnen wij de traditie van de vroegere beurtvaart in ere houden.

De sponsoren mogen best eens in het zonnetje gezet worden. Vandaar dit artikeltje op het 'laatste nieuws'. In de rechterkolom staan de links van onze sponsoren, zoek ze eens op en mocht jij iets nodig hebben, wat onze sponsoren mogelijk kunnen leveren, denk eens aan hen en ga eens langs.

Allereerst is er de Suikerunie. Zij zijn al jaren onze hoofdsponsor, vanaf de oprichting van de Bietentocht. Traditioneel heeft de Suikerunie dus een band met onze Bietentocht en uiteraard ook met de vroegere beurtvaart. De combinatie is logisch en gelukkig al jaren een feit.In oktober 1899 richten 173 akkerbouwers in Zeeuwsch-Vlaanderen de Eerste Nederlandsche Coöperatie Beetwortelsuikerfabriek op te Sas van Gent. In 1900 wordt de eerste campagne gedraaid en betaalt de coöperatie de leden een betere prijs voor de suikerbieten. Goed voorbeeld doet goed volgen en zo verwerken in 1916 zeven coöperatieve suikerfabrieken de bieten van hun leden.

De eerste fusie tussen de drie coöperatieve suikerfabrikanten komt in 1947 tot stand met de Vereniging Coöperatieve Suikerfabrieken (VCS). Deze fuseert in 1966 met de overige nog zelfstandige coöperatieve suikerproducten. In 1970 komt dan de definitieve structuur van Suiker Unie tot stand. De oorspronkelijke coöperaties verdwijnen en de leden daarvan worden rechtstreeks lid van Suiker Unie.

De Europese suikerindustrie kent een marktordening met vaste productiequota. Omdat enerzijds de Europese Unie de marktordening afbouwt, en anderzijds de suikerfabrieken steeds efficiënter produceren, volgen er diverse sluitingen. In 2007 verstevigt Suiker Unie haar positie op de Europese markt door de overname van de suikerdivisie van CSM. In 2009 is de Duitse suikerfabriek Anklam overgenomen.


Vervolgens zal ik de andere sponsoren in alfabetische volgorde noemen. Allen zijn belangrijk en dragen hun steentje bij aan dit traditionele evenement. Velen zullen op disndag 21 oktober meevaren met Han en Francoise van Veen op de "Legend", dit jaar omgedoopt tot "Legende".


Uw vloerenspecialist

Alblas Vloeren is uw allround vloerenspecialist in de regio Krimpen aan den IJssel. Zijn uw vloeren oneven, vies of dof geworden? Al meer dan tien jaar kunt u bij ons terecht voor renovatie, onderhoud en reparatie. Wij zijn er daarnaast ook voor de aanleg van verschillende vloersoorten, zoals hout, laminaat en PVC. Ga een gesprek aan met één van onze specialisten om de mogelijkheden te bespreken en om deskundig advies te ontvangen. Aan de hand van uw wensen en budget zullen onze specialisten dan een offerte voor u opstellen. Bij ons bent u verzekerd van een snelle service, omdat wij korte lijnen hebben met de producenten.

reiniging, onderhoud & advies

Uw schoonmaakbedrijf in Rotterdam!

Alclean B.V. is een zelfstandig regionaal schoonmaakbedrijf, gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Ons werkgebied is echter veel breder. U kunt gebruik maken van onze schoonmaakdiensten in de regio Groot Rotterdam, de Krimpenerwaard, de Alblasserwaard en de Hoekschewaard.
Sinds 1997 is Alclean B.V. uw professional op het gebied van reiniging, onderhoud en advies in Rotterdam en omgeving. Onze diensten zijn uiteenlopend van algemene schoonmaakwerkzaamheden, glasbewassing en gevelreiniging tot vloeronderhoud.
Onze klanten kunnen vertrouwen op een solide schoonmaakbedrijf met goed gemotiveerde werknemers. Met de juiste hulp- en schoonmaakmiddelen staan wij in Rotterdam en omstreken garant voor een smetteloos eindresultaat.

 
Amicitia: partycentrum en restaurant in Lekkerkerk
Stijl is heel persoonlijk. Voor Partycentrum Amicitia geldt hetzelfde. Heeft met onze filosofie te maken: luisteren naar wat u wilt met uw feest, suggesties doen, aanvoelen hoe we optimaal kunnen aansluiten bij uw wensen.
Waarna u de uitvoering met een gerust hart aan onze medewerkers kunt overlaten. Zo kunt u genieten van een onvergetelijk samenzijn.
De pluspunten van Amicitia:
  • Maximale service
  • Zalen die volledig aansluiten op uw wensen
  • Vriendelijk en flexibel ingesteld personeel
  • Een breed netwerk aan artiesten en leveranciers
  • Uitgebreide cateringsmogelijkheden
  • Een verrassend aantrekkelijke prijs/kwaliteit verhouding
Pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook.
Da’s in het bijzonder Amicitia!

 

De Vrijheid Nautic is uw adres voor afdekzeilen, winter- en dektenten, huiken, alles voor de bruine vloot en natuurlijk allerhande zeilreparaties. De Vrijheid Nautic Zeilmakerij heeft jarenlange ervaring in het leveren van eersteklas maatwerk met behulp van hoogwaardige materialen voor allerlei toepassingen.
Laat u door de vakman informeren over de mogelijkheden of vraag voor uw specifieke wens een offerte aan. Ook voor onafhankelijk advies en beoordeling moet u bij De Vrijheid Nautic Zeilmakerij in Numansdorp zijn.


Wie is HTP-International Wij zijn een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in de levering van klantspecifieke metaalproducten.
Een overzicht van de activiteiten van HTP-International
Alle CNC verspaningstechnieken
Boor, frees en draaiwerk
Inwendig, uitwendig en vlakslijpen van precisieproducten
Watersnijden, lasersnijden
Gecertificeerd laswerk
Matrijzen, gietwerk
Materiaalleveringen

De belangrijkste markten waarin HTP-International zich begeeft
* Offshore
* Scheepsbouw
* Vliegtuigindustrie
* Bodemonderzoek
* Voedingsmiddelenindustrie
* Ruimtevaart
* En anderen
 

 

Waarin een kleine machinefabriek groot kan zijn
Al meer dan 15 jaar produceren wij voor onze klanten een grote diversiteit aan producten. U kunt bij ons terecht voor onderdelen van machines, motoren en versnellingsbakken tot omkastingen of speciale hijsgereedschappen. 
Licht constructiewerk is bij Wencos in goede handen. Wij verspanen alle denkbare materialen, van staal, brons en aluminium tot titanium, volgens tekening of naar model. Van enkele stuks tot kleine series. Ook voor reparaties bent u bij ons aan het juiste adres.
U vindt bij Wencos een klein team goed opgeleide en ervaren medewerkers. Daarmee zijn wij in staat om snel, flexibel en tegen concurrerende prijzen te werken. Een groot aantal van onze klanten is al meer dan 10 jaar tevreden!
U zoekt een machinefabriek die u snel en betrouwbaar vakwerk levert tegen een redelijke prijs?
Bij Wencos bent u aan het juiste adres!
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten